Vi er klar til at tage imod din bestilling på tlf. 53 87 89 20

Vel mødt hos Restaurant Himmelbo i Randers

Er du på udkig efter en restaurant i Randers og omegn, hvor du kan nyde et dejligt måltid mad? Så kan du med fordel lægge vejen forbi Restaurant Himmelbo, hvor vi glæder vi os til at byde dig velkommen indenfor. Der er nem adgang til vores restaurant i Randers både fra vejen og fra golfbanen.

Mad ud af huset

Stemningsfuld restaurant i Randers med mad for enhver smag

På vores restaurant lige uden for Randers har vi ingen fast menu, men vi gør altid en dyd ud af at servere frisk og lækker mad, som er lavet fra bunden. Dagens ret bliver altid tilberedt med udgangspunkt i årstidens råvarer. Du finder dagens menu på tavlen i restauranten, og du er således også velkommen til at kigge ind og se, hvilke retter vi disker op med lige præcis i dag. Derudover finder du også menuen på vores facebook-side. Vi lægger altid vægt på at sammensætte en velsmagende menu med masser af variation, så det altid er en fornøjelse at nyde både brunch, frokost og aftensmad hos os.

Restauranten i Randers ligger lige ved siden af en golfbane og bliver ofte besøgt af golfspillere, men alle er mere end velkomne. Vi blander os derfor heller ikke i, om du kommer i dit golftøj, dit fineste skrud eller et helt tredje outfit. Her kan du være sikker på altid at blive mødt af godt humør hos det smilende personale. I vores restaurant i Randers serverer vi blandt andet tapas og brunch, som vi også kan tilbyde at levere ud af huset.

Hold din næste fest hos Restaurant Himmelbo i Randers

Hos Restaurant Himmelbo i Randers kan vi danne en hyggelig ramme om din næste fest. Vi råder over festlokaler til henholdsvis 30 og 90 personer, ligesom vi også kan dække op i restauranten, som kan huse 50 personer. Vi er åben for dine ønsker og laver gerne en skræddersyet løsning, som matcher dine ønsker og behov.

Vi står klar til at hjælpe med at sikre, at du får en uforglemmelig fest med dem, du holder af. Vi lægger gerne lokaler til og laver mad til selskabet, uanset om du planlægger at holde en barnedåb, konfirmation, fødselsdag eller noget helt tredje. Der er gratis parkering lige ved restauranten til op mod 150 personer.

Skal vi tage en snak om mulighederne, når det kommer til afholdelsen af din næste fest, eller vil du booke bord hos Restaurant Himmelbo? Så ring gerne til os på: 28 92 73 33.

Du finder Restaurant Himmelbo på Himmelbovej 22, 8920 Randers.

Tavle menu

Vi har ingen fast menu, men gør en dyd ud af at servere frisk og lækker mad i vores restaurant i Randers. Derfor bliver dagens ret tilberedt ud fra årstidens råvarer.

Du finder dagens tavle menu på tavlen i restauranten eller på vores facebook-side