Tapas

Prøv vores tapasmenu bestående af 6 små lækre retter og friskbagt brød

Vi åbner: 11.00.

Tapas i Randers

Vores tapasmenu består af seks små retter og friskbagt brød. Du kan se de forskellige retter nedenfor.

 

Tapas

Pris pr. person ud af huset kr. 175 ,-
Min. 2 kuverter

Pris pr. person i huset kr. 225 ,-
Min. 12 kuverter

Koldrøget laks
med med urtemayo & små salater

Kyllingesalat
med bacon & karse

Spidsbryst
med peberrod, trøffel & capers

Tuntatar
med urter, lime & soya

Golfens oste
med pærekompot

Mazarinkage
med hvidchokoladecreme, friske jordbær, jordbærsirup & crunch

Friskbagt brød
Friskbagt surdejsflutes, maltboller & dip
Skal have 6 - 7 min. på 185 grader i ovnen.

Lækker tapas i Randers

Søger du et hyggeligt sted i Randers, hvor du kan nyde lækker tapas, så byder vi dig gerne velkommen hos Restaurant In’golf. I hyggelige omgivelser lige ved siden af golfbanen kan du forkæle dig selv med både sødt og salt. Med tapas kan du være sikker på, at der er noget for alle, for blandt de mange små retter er der noget for enhver smag.

 

Din tapas vil blive serveret af vores smilende og imødekommende personale, som står klar til at forklare nærmere om de forskellige retter, hvis I skulle ønske det. Vores restaurant ligger lige ved siden af golfbanerne, og du kan derfor også vælge at tage et spil golf før eller efter.

Tapas take away i Randers

Uanset om du skal nyde en hyggelig aften med din udkårne eller har planer om at være vært for et større selskab, så kan du trygt overlade madlavningen til os. Du kan kigge indenfor i restauranten, og du kan også vælge at benytte dig af vores tilbud om tapas som take away til Randers og omegn.

De seks små retter vil være et hyggeligt samlingspunkt, hvor snakken kan flyde let på tværs. De små retter kan sendes rundt blandt bordets gæster, som vil nyde hver eneste bid.

Bestiller du tapas som takeaway hos os, så behøver du hverken at gå på kompromis med smag, udseende eller kvalitet. Vi tilbereder din tapas, så den er klar til at blive serveret og nydt af dit og dine gæster. Nemmere bliver det ganske enkelt ikke.

Vil du bestille tapas som takeaway eller booke et bord hos os, så ring gerne til os på: 28 92 73 33.