parallax background

Private dining

Lej en privat kok hjem til dig selv.

Vi åbner: 11.00.

Private dining

Lej en privat kok hjem til dig selv. Du finder menuen nedenfor.

Slip for besværet med private dining

Går du med planer om at holde et middagsselskab, og vil du gerne slippe for besværet med indkøb, madlavning og opvask, Så er der god grund til at overveje private dining. Her vil en kok komme hjem til dig og stå for alt det praktiske vedrørende madlavningen, så du blot kan læne dig tilbage og nyde dine gæsters selskab.

Private dining fungerer på den måde, at vi sender en kok hjem til dig, som medbringer alle råvarer og står for madlavningen, så de forskellige retter er klar til servering for dig og dit selskab. Vi sørger selvfølgelig også for at tage opvasken og rydde pænt op efter os.

Private dining i hele Jylland

Vi kan tilbyde private dining i hele Jylland og kan sende en privat kok hjem til dig, til dit sommerhus eller din arbejdsplads. Så længe der er faciliteter til rådighed til at lave maden, så står vi klar til at hjælpe.

Menuen er sammensat med et ønske at sikre fantastiske smagsoplevelser. Du kan være sikker på ikke at skulle gå sulten fra bordet, for her bliver der serveret både starter, forret, mellemret, hovedret, ost og dessert samt friskbagt flute og smør til. Har du særlige ønsker til menuen, så lad os det gerne vide, så vil vi gøre vores for at imødekomme dem.

Med private dining får du samme store madoplevelse, som hvis du var på restaurant, men kan i stedet nyde retterne i hjemlige omgivelser. Du skal blot samle dit selskab omkring bordet, så sørger vi for at skabe en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige for dig og dine gæster.

Har du spørgsmål til private dining, eller vil du booke et arrangement? Så er du velkommen til at ringe til os på 28 92 73 33.

 

Private dining

Pris pr. person fra kr. 695 ,-
Kørselsgebyr aftales ved bestilling
Min. 12 kuverter

Starters
Laksetatar med friske urter og fed cremefraiche

Forret
Bagt torskeryg med bygotto fiskesauce, basilikum

Mellem ret
Kalvetatar, trøffel, peberrod, jordskokker og små urter

Hovedret
Oksemørbrad, rødbedecreme, grillet selleri, stegt grønkål, kraftig kalvesky med peber

Ost
4 udvalgte oste fra Arla Unika med syltede nødder og rosiner

Dessert
Mazarinkage med karamel, hvid chokolade, mørke bær og vaniljeis

Friskbagt surdejsflute
2 x dip & smør